SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nora Simsällskap
Hej där!

Nora Simsällskap är en ideell förening och har som övergripande mål att få fram duktiga tävlingssimmare och förhoppningsvis några som på sikt tävlar i riktigt stora simtävlingar. Vi skall genom bra träning också se till att simsätten genomförs regelrätt. Alla har olika förutsättningar och vägen dit kan ta olika tid, men med lek och träning hoppas vi att många vill följa med.

 

Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss!

Träning inför luciatåg
2023-11-17 13:10

Redan nu på söndag börjar vi träna inför luciatåget, kom ihåg att man måste komma på första träningen eller höra av sig till Ida om man vill vara med. Det är också träning som vanligt för alla grupper. 

 

Träningstider för Lucia:

Söndag 19/11 16.20-17.00 

Måndag 27/11 18.00-18.40

Söndag 3/12 16.20-17.00

Årsmöte
2023-03-19 18:36

 

ÅRSMÖTE 

Måndagen den 27/3 klockan 18.00

i bibliotekets konsthall. 

 

Varmt välkomna! 

Vill du hjälpa till att driva Nora simsällskap genom styrelseuppdrag, valberedning eller på annat sätt,  är du välkommen att höra av dig. 

 

Nu drar vi igång!
2023-02-03 17:11

 

 

Hej!


Efter ett halvårs renovering av simhallen ser vi nu fram emot att träningen kommer igång i vår fina bassäng. Några grupper har redan börjat och nu på söndag den 5 februari är det äntligen dags för de lite yngre grupperna, kul!

 

Vill du anmäla dig eller ditt barn till simträningarna går det fin att göra det här på hemsidan under fliken medlemskap.


Har man inte fått någon information eller undrar över något så skicka ett mejl till; norasimsallskap@gmail.com


Välkomma!

 

Tränare och styrelsen 
G/m Staffan Isacson

ordförande Nora simsällskap

Terminstart -2023
2023-01-04 13:06

Gott Nytt År!

Nu öppnar snart simhallen igen efter ett höstens renovering av reningsverket. Vi räknar med att simträningarna startar v.4 29/1. Mer information om uppstarten och vilka tider som gäller kommer på mejl. För att anmäla nya medlemmar till simningen hänvisar vi till formuläret här på hemsidan.

 

Vi ser fram emot en ny termin, varmt välkomna tillbaka!

 

Med vänliga hälsningar, 

Styrelse och tränare i Nora simsällskap

Terminsavslutning
2022-06-13 10:35

Så har vårterminen 2022 nått sitt slut. På avslutningen i fick vi ta del av deltagarna i alla gruppernas fina utveckling i vattnet, mycket bra jobbat. Nu väntar ett långt, avkopplande och skönt sommarlov. Till hösten har vi tyvärr nåtts av beskedet att simhallen ska vara stängd under tiden då rensingsverk ska renoveras. Därför kommer vi inte att ha någon traditionell simträning med de yngre grupperna i höst utan är tillbaka vårterminen 2022 igen. Tävling-, medley- och teknikgruppen kommer under hösten att träna utomhus på olika sätt, mer information kommer. 

 

Nora simsällskap ska tillsammans med andra föreningar hjälpa till med parkeringen på Noramarken. Då behövs frivilliga insatser av både vuxna och barn, ju fler desto bättre. Hör av dig till UT för att boka din plats som parkeringsvakt.

 

Hoppas att ni alla får en riktigt skön sommar med många fina simturer i våra vackra bergslagssjöar. 

 

/Staffan isacson

ordförande Nora simsällskap 

070-5317299

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..