SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nora Simsällskap
Hej där!

Nora Simsällskap är en ideell förening och har som övergripande mål att få fram duktiga tävlingssimmare och förhoppningsvis några som på sikt tävlar i riktigt stora simtävlingar. Vi skall genom bra träning också se till att simsätten genomförs regelrätt. Alla har olika förutsättningar och vägen dit kan ta olika tid, men med lek och träning hoppas vi att många vill följa med.

 

Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss!

Äntligen terminsstart! 🌟
2022-02-02 07:14

Hej på er!

 

Äntligen kan vi börja med träningarna igen, med start nu på söndag den 13. Under vårterminen gäller samma grupper och tider som under terminen i höstas, med vissa undantag. Ni bör ha fått ett separat mejl med information om grupp, tider och tränare som gäller för dig eller ditt barn. Vi har även några nya simmare med oss vilket är jättekul. Kom i tid och glöm inte att meddela vid förhinder - det görs till ansvarig tränare via mejl eller sms, kontaktuppgifter hittar ni i det separata mejlet. 

 

Nytt för terminen är tränarna. Vissa kommer ni att känna igen då de är kvar från förra terminen medan andra är nya. Under våren kommer inte Tanya Krivda och Astrid Gunnarsson att fortsätta som tränare, men vi vill ägna ett stort tack till dem för huvudtränar-uppdraget de haft under höstterminen 2021. Tillsvidare kommer Linnea Ericsson tillsammans Julia Isacson som kommer tillbaka, att sköta det arbetet. Kontaktuppgifter till dem finns också längre ner i detta mejl. 

 

Nytt för denna termin är även att en ansvarig vuxen kommer att vara på plats i simhallen under hela dagen. Detta för att kunna hålla extra uppsyn över vattnet. 

 

Vid frågor angående träningarna hänvisar vi till ansvarig tränare i gruppen som ditt barn tillhör. Om ni har funderingar kring verksamheten i stort vänder ni er i stället till huvudtränare och styrelsen vars uppgifter finns nedan eller här på vår webbsida

 

Vi ser fram emot terminen, varmt välkomna tillbaka!

Tveka inte att höra av dig vid frågor.

 

Med vänliga hälsningar, 

Styrelse och tränare i Nora simsällskap

 

 

Kontaktuppgifter till huvudtränare: 

Julia Isacson: julia.isacson@gmail.com 070-665 09 11 

Linnea Ericsson: linneaericsson0504@gmail.com 070-538 10 75

Vårterminen 2022
2022-01-12 21:25

Hej på er!

I veckan hölls det ett styrelsemöte där det diskuterades hur vårterminen kommer att se ut. Då smittspridningen har ökat har vi beslutat att flytta fram terminstarten till första veckan i februari. Detta är preliminärt och kan komma att ändras beroende på hur pandemin utvecklas.

Vi håller oss fortsatt uppdaterade om läget och återkommer vid förändringar. 

/Styrelsen i Nora simsällskap

Prova-på-dag den 5 september
2021-08-20 11:06

Nu har du som är sugen på att simma chansen att prova på sporten!

 

Söndagen den 5/9 kl. 11:00 finns vi tränare på plats i Noras simhall för att simma och lära känna dig som är intresserad av att träna med oss. Vi håller på i ca 1.5h, men du bestämmer hur länge du vill vara kvar mellan kl. 11:00-12:30. Ta gärna med dig en kompis eller ett syskon som också är fyllda 5 år.

 

Vi är taggade på att träffa dig och hoppas på att du känner att simning vore någonting för dig!

Tveka inte att kontakta oss om frågor uppstår.

 

 

Tränarna Nora SS

Höstterminen 2021
2021-08-20 10:51

Hej!

 

Vi hoppas att alla har haft en riktigt bra sommar och att man hållit sig frisk trots den rådande situationen.

 

Nu är det dags för oss att starta HT-21! Söndag den 12 september öppnar simskolan.  Vi håller oss till de gamla tiderna så länge. Ett mailutskick med tider, grupper och mer information har skickats till alla medlemmar. 

 

(Vill man bli medlem i klubben fyller man i formuläret under fliken "Medlemskap" så hanterar vi ansökan så fort som möjligt). 

 

Hör av er om frågor uppstår.

 

Vi hoppas på att ser er snart igen och att ni är lika taggade på en ny termin som vi är!

 

Tränarna Nora SS

Sommarlov
2021-06-23 21:06

Hej! 

 

Vi vill på detta sätt önska er alla en riktigt skön sommar och samtidigt håller vi tummarna för att föreningens verksamhet kan dra igång som vanligt till hösten. Håll utkik här på hemsidan och på sociala medier så kommer det snart mer information.

 

Tills dess vill vi slå ett slag för att ni alla tar en simtur eller två,  i våra fantastiska sjöar. Naturligtvis är det bäst att ha sällskap i vattnet om något skulle hända. Njut av sommar, sol och kanske lite regn då och då! 

På återseende! 

/ Styrelsen

gm Staffan Isacson, ordförande. 

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..