SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nora Simsällskap
Hej där!

Nora Simsällskap är en ideell förening och har som övergripande mål att få fram duktiga tävlingssimmare och förhoppningsvis några som på sikt tävlar i riktigt stora simtävlingar. Vi skall genom bra träning också se till att simsätten genomförs regelrätt. Alla har olika förutsättningar och vägen dit kan ta olika tid, men med lek och träning hoppas vi att många vill följa med.

 

Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss!

Terminstart -2023
2023-01-04 13:06

Gott Nytt År!

Nu öppnar snart simhallen igen efter ett höstens renovering av reningsverket. Vi räknar med att simträningarna startar v.4 29/1. Mer information om uppstarten och vilka tider som gäller kommer på mejl. För att anmäla nya medlemmar till simningen hänvisar vi till formuläret här på hemsidan.

 

Vi ser fram emot en ny termin, varmt välkomna tillbaka!

 

Med vänliga hälsningar, 

Styrelse och tränare i Nora simsällskap

Terminsavslutning
2022-06-13 10:35

Så har vårterminen 2022 nått sitt slut. På avslutningen i fick vi ta del av deltagarna i alla gruppernas fina utveckling i vattnet, mycket bra jobbat. Nu väntar ett långt, avkopplande och skönt sommarlov. Till hösten har vi tyvärr nåtts av beskedet att simhallen ska vara stängd under tiden då rensingsverk ska renoveras. Därför kommer vi inte att ha någon traditionell simträning med de yngre grupperna i höst utan är tillbaka vårterminen 2022 igen. Tävling-, medley- och teknikgruppen kommer under hösten att träna utomhus på olika sätt, mer information kommer. 

 

Nora simsällskap ska tillsammans med andra föreningar hjälpa till med parkeringen på Noramarken. Då behövs frivilliga insatser av både vuxna och barn, ju fler desto bättre. Hör av dig till UT för att boka din plats som parkeringsvakt.

 

Hoppas att ni alla får en riktigt skön sommar med många fina simturer i våra vackra bergslagssjöar. 

 

/Staffan isacson

ordförande Nora simsällskap 

070-5317299

Äntligen terminsstart! 🌟
2022-02-02 07:14

Hej på er!

 

Äntligen kan vi börja med träningarna igen, med start nu på söndag den 13. Under vårterminen gäller samma grupper och tider som under terminen i höstas, med vissa undantag. Ni bör ha fått ett separat mejl med information om grupp, tider och tränare som gäller för dig eller ditt barn. Vi har även några nya simmare med oss vilket är jättekul. Kom i tid och glöm inte att meddela vid förhinder - det görs till ansvarig tränare via mejl eller sms, kontaktuppgifter hittar ni i det separata mejlet. 

 

Nytt för terminen är tränarna. Vissa kommer ni att känna igen då de är kvar från förra terminen medan andra är nya. Under våren kommer inte Tanya Krivda och Astrid Gunnarsson att fortsätta som tränare, men vi vill ägna ett stort tack till dem för huvudtränar-uppdraget de haft under höstterminen 2021. Tillsvidare kommer Linnea Ericsson tillsammans Julia Isacson som kommer tillbaka, att sköta det arbetet. Kontaktuppgifter till dem finns också längre ner i detta mejl. 

 

Nytt för denna termin är även att en ansvarig vuxen kommer att vara på plats i simhallen under hela dagen. Detta för att kunna hålla extra uppsyn över vattnet. 

 

Vid frågor angående träningarna hänvisar vi till ansvarig tränare i gruppen som ditt barn tillhör. Om ni har funderingar kring verksamheten i stort vänder ni er i stället till huvudtränare och styrelsen vars uppgifter finns nedan eller här på vår webbsida

 

Vi ser fram emot terminen, varmt välkomna tillbaka!

Tveka inte att höra av dig vid frågor.

 

Med vänliga hälsningar, 

Styrelse och tränare i Nora simsällskap

 

 

Kontaktuppgifter till huvudtränare: 

Julia Isacson: julia.isacson@gmail.com 070-665 09 11 

Linnea Ericsson: linneaericsson0504@gmail.com 070-538 10 75

Vårterminen 2022
2022-01-12 21:25

Hej på er!

I veckan hölls det ett styrelsemöte där det diskuterades hur vårterminen kommer att se ut. Då smittspridningen har ökat har vi beslutat att flytta fram terminstarten till första veckan i februari. Detta är preliminärt och kan komma att ändras beroende på hur pandemin utvecklas.

Vi håller oss fortsatt uppdaterade om läget och återkommer vid förändringar. 

/Styrelsen i Nora simsällskap

Prova-på-dag den 5 september
2021-08-20 11:06

Nu har du som är sugen på att simma chansen att prova på sporten!

 

Söndagen den 5/9 kl. 11:00 finns vi tränare på plats i Noras simhall för att simma och lära känna dig som är intresserad av att träna med oss. Vi håller på i ca 1.5h, men du bestämmer hur länge du vill vara kvar mellan kl. 11:00-12:30. Ta gärna med dig en kompis eller ett syskon som också är fyllda 5 år.

 

Vi är taggade på att träffa dig och hoppas på att du känner att simning vore någonting för dig!

Tveka inte att kontakta oss om frågor uppstår.

 

 

Tränarna Nora SS

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..