SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nora Simsällskap
Välkommen till vår hemsida!
Nora Simsällskap är en ideell förening och har som övergripande mål att få fram duktiga tävlingssimmare och förhoppningsvis några som på sikt tävlar i riktigt stora simtävlingar. Vi skall genom bra träning också se till att simsätten genomförs regelrätt. Alla har olika förutsättningar och vägen dit kan ta olika tid, men med lek och träning hoppas vi att många vill följa med.
Prova-på-dag den 5 september
2021-08-20 11:06

Nu har du som är sugen på att simma chansen att prova på sporten!

 

Söndagen den 5/9 kl. 11:00 finns vi tränare på plats i Noras simhall för att simma och lära känna dig som är intresserad av att träna med oss. Vi håller på i ca 1.5h, men du bestämmer hur länge du vill vara kvar mellan kl. 11:00-12:30. Ta gärna med dig en kompis eller ett syskon som också är fyllda 5 år.

 

Vi är taggade på att träffa dig och hoppas på att du känner att simning vore någonting för dig!

Tveka inte att kontakta oss om frågor uppstår.

 

 

Tränarna Nora SS

Höstterminen 2021
2021-08-20 10:51

Hej!

 

Vi hoppas att alla har haft en riktigt bra sommar och att man hållit sig frisk trots den rådande situationen.

 

Nu är det dags för oss att starta HT-21! Söndag den 12 september öppnar simskolan.  Vi håller oss till de gamla tiderna så länge. Ett mailutskick med tider, grupper och mer information har skickats till alla medlemmar. 

 

(Vill man bli medlem i klubben fyller man i formuläret under fliken "Medlemskap" så hanterar vi ansökan så fort som möjligt). 

 

Hör av er om frågor uppstår.

 

Vi hoppas på att ser er snart igen och att ni är lika taggade på en ny termin som vi är!

 

Tränarna Nora SS

Sommarlov
2021-06-23 21:06

Hej! 

 

Vi vill på detta sätt önska er alla en riktigt skön sommar och samtidigt håller vi tummarna för att föreningens verksamhet kan dra igång som vanligt till hösten. Håll utkik här på hemsidan och på sociala medier så kommer det snart mer information.

 

Tills dess vill vi slå ett slag för att ni alla tar en simtur eller två,  i våra fantastiska sjöar. Naturligtvis är det bäst att ha sällskap i vattnet om något skulle hända. Njut av sommar, sol och kanske lite regn då och då! 

På återseende! 

/ Styrelsen

gm Staffan Isacson, ordförande. 

COVID-19
2021-03-08 10:30

Hej!

 

För tillfället står verksamheten i Nora simsällskap på paus på grund av coronaviruset. Det går fortfarande att skicka in formulär för att kunna bli medlem/simmare i vår klubb.

Har man frågor är det bara att höra av sig till oss så svarar vi så snabbt vi kan. Kontaktuppgifter går att hitta under fliken "kontakt" här på hemsidan. 

 

Ha det gott!

 

Höstterminen 2020
2020-09-16 12:32

Hej på er!

 
Nu är det dags att dra igång höstterminen 2020. Hoppas alla har haft en bra sommar trots den rådande situationen. Nedan följer info om vad som kommer hända & information för Höstterminen.
 
Söndag den 20 september drar vi igång. Ett mejl-utskick har gjorts till alla medlemmar och där hittar ni information om vilka de nya grupperna och tiderna är.
 
Hör av er till oss om det skulle dyka upp frågor eller funderingar.  
Hoppas vi ses på söndag, vi ser fram emot en ny termin!
 
(vill man bli medlem i klubben fyller man i formuläret under "medlemskap" så hanterar vi ansökan så fort som möjligt.)
 
/Tränarna
 
 
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..